Ta med en vän på DIF-Rögle!

Dela gärna!

Måndagens hockeymatch slutade tyvärr med förlust. På onsdagen krävs bättring när Rögle kommer på besök. Nu hjälper vi varandra att fylla Hovet!

Spelet på isen lämnade kanske mycket att önska senast mot Örebro, men framför allt gapade alldeles för många stolar tomma på Hovet. Det bara ska ha varit den här säsongens riktiga bottennapp på alla sätt och vis – nu siktar vi bara uppåt!

På onsdagen ställs DIF mot Rögle på Hovet och som många vet är det också synonymt med såväl Helsingborg som FC Köpenhamn. Skåningar och danskar har inget att hämta i Stockholm, det är sen gammalt.

Om det någon gång den här säsongen krävts att vi samlar oss som familj och ser till att stå upp för varandra så är det nu. Läktarna på Hovet blir inte roligare än vad vi själva gör dem till. Det är vårt gemensamma ansvar. Hjälps vi åt blir det både roligare och bättre drag.

Ta med en polare på onsdagens match, gör det till en helkväll, sjung upp tillsammans och skapa ett grymt drag på läktarna tillsammans.

KÖP BILJETT HÄR

OBS! Alla medlemmar i Järnkaminerna har fått mejl om ett biljetterbjudande där JK-medlemmar går för halva priset. Har du inte fått något mejl? Kontakta oss på [email protected].

FYLL HOVET!

rogle