Öppet möte om DIF:s värdegrundsarbete

Dela gärna!

Djurgårdens IF vill härmed bjuda in alla djurgårdare till två öppna informationsmöten och workshops om det pågående värdegrundsarbetet. Det är möten där vi ger dig som Djurgårdare möjlighet att delta i arbetet med den övergripande värdegrunden för hela Djurgårdens IF.

Målet för denna fas av värdegrundsarbetet är ett gemensamt formulerat avstamp för de kommande 125 åren i samband med föreningens 125-årsjubileum nästa år. Alla Djurgårdare som vill veta mer om värdegrundsarbetet eller som känner för att bidra i det är varmt välkomna!

På mötena presenteras även en sammanfattning av värdegrundsarbetets informationsfas.

Det första mötet äger rum måndag 7 december klockan 17:30-20:00 i GIH:s aula på Lidingövägen 1 vid Stockholms Stadion. Meddela oss om du kan närvara senast fredag den 4 december till: [email protected], Det andra mötet äger rum den 15 februari och det går bra att anmäla sig även till det mötet redan nu.

Hjärtligt välkommen!

Djurgårdshälsningar,

DIF Alpin
DIF Amerikansk fotboll
DIF Bandy
DIF Basket
DIF Bordtennis
DIF Boule
DIF Bowling
DIF Boxning
DIF Brottning
DIF Cykel
DIF Fotboll
DIF Friidrott
DIF Fäktning
DIF Golf
DIF Handboll
DIF Handikappfotboll
DIF Hockey
DIF Innebandy
DIF Kampsport
DIF Konståkning

Mer information om värdegrundsarbetet för Djurgårdens IF

http://alliansen.dif.se/vardegrund/

Frågor om svar om värdegrundsarbetet