Alla till Hovet – krossa Luleå!

Dela gärna!

Efter en mindre bra match i Örnsköldsvik vänder DIF hem till Hovet igen för att möta laget som stuckit ut som en av våra bittraste motståndare de senaste åren. Krossa Luleå!

Senast vi var på Hovet var det tre gånger på fem dagar, och visst märktes det av under den andra och tredje hemmamatchen på kort tid. Men nu är det hög tid att vakna och inse att det är fokus på hockeyn framöver.

På torsdagskvällen ställs vi mot Luleå, laget som fått oss att hata dem de senaste åren av en rad olika anledningar. Nu är det dags för ett möte med dem på Hovet igen och vi hoppas att så många som möjligt fyller kurvan för att sjunga ut skoterraggare efter noter.

Vid lunchtid på tisdagen var det redan 6100 biljetter sålda vilket tyder på att det kan bli en bra publiksiffra. Se till att köpa biljett idag! KÖP BILJETT HÄR.

Ta med halsduken!

DIF Hockey har dessutom utlyst ”halsdukens dag” med grym rabatt på alla halsdukar. Ta med din halsduk eller köp en på plats så ser vi till att skapa ett grymt halsdukshav under ”Sjung för gamla Djurgår’n”.

ALLA TILL HOVET!

hovetklack