Nytt förbättrat medlemssystem

Dela gärna!

Vi i Järnkaminerna hoppas och tror att det 125:e året för Djurgårdens IF skall bli det mest framgångsrika i föreningens historia med på arenorna där DIF spelar och tävlar. Vi hoppas också att JK ska bli större och starkare än någonsin tidigare. 2016 skall bli Djurgården och Djurgårdsfamiljens år!

NYTT MEDLEMSSYSTEM

För att nå målet om medlemsrekord så har vi investerat i ett nytt medlemssystem som vi hoppas och tror på mycket. Vi kommer numera använda oss av Föreningshuset – så om du får mejl eller liknande med den avsändaren om JK så är det vi som kommunicerar med dig.

Systemet kommer förenkla betalningarna av resor och medlemskap samt administrationen för oss i JK som gör att vi kan lägga mycket mer tid på läktar- och medlemsaktiviteter.

Den senaste tiden har vi lagt in ett stort antal gamla medlemmar i Järnkaminerna från medlemspärmar som den nuvarande styrelsen har tillgång till.

Det innebär att cirka 6000 personer inom kort kommer få en inbetalningsavi via mejl (den mejladressen som vi har tillgängligt) där det enda DU behöver göra är att betala in summan via din internetbank och ange OCR-numret så sköter sig resten automatiskt.

Medlemskortet kommer sen hem automatiskt i brevlådan. Direkt när du betalat avgiften kan du logga in på något som kallas ”Mina sidor” där du hittar dina kontaktuppgifter och kan boka resor och andra evenemang.

OBS! För vissa medlemmar har vi endast namn och mejl samt telefonnummer. Logga in på ”Mina sidor” och kontrollera dina uppgifter så att allt finns med och så att allt stämmer.

För er som inte har varit medlemmar innan eller av annan anledning inte får den automatiska inbetalningsavin så kommer det finnas en länk till ett medlemsformulär som du får fylla i och betala med kort. Även här kommer medlemskortet hem i brevlådan vars distribution är utlagd på systemleverantören Föreningshuset.

Självklart kan du givetvis även bli medlem över disk i Järnkaminernas souvenirstånd på hemmamatcherna och vissa bortamatcher samt av föreningen andra arrangerade arrangemang. Vi kommer dock avvakta med att släppa medlemskapet över disk till hockeymatchen mot Växjö den 12 december. E-postavi och medlemsbetalning via hemsidan kommer öppnas tidigare.

Din medlemsavgift är oerhört viktig för föreningen så vi kan fortsätta hålla låga priser på resor, ha möjlighet att ibland kunna erbjuda fler resalternativ samt att kunna erbjuda många roliga aktiviteter för er blivande medlemmar. Styrelsen för Järnkaminerna och många engagerade medlemmar har många ideér inför 2016 och en hel del hänger på hur många medlemmar vi får och hur stor ekonomisk plattform vi kommer stå på.

SÅ BOKAR DU RESOR

Integrerat i medlemssystemet finns också bokningssystemet för våra populära bortaresor. Du måste bli medlem för att kunna boka en resa som du kommer hitta under ”Mina sidor” om inget annat anges.

Det enda du behöver göra där är att klicka på resan, betala den med kort och sen är du anmäld. Alla dina kontaktuppgifter hämtas direkt från medlemsdatabasen.

Kan du inte betala med kort och vill betala kontant eller med swish så anmäler du dig i vårt souvenirstånd på hemmamatcherna i hockey och fotboll och på andra av föreningen arrangerade arrangemang.

Vi uppmanar dig att bli medlem så fort medlemskapet för 2016 är släppt så kan vi tillsammans se till att 2016 blir det mest framgångsrika året i Djurgårdens historia.

/Järnkaminernas styrelse