Var med och forma framtidens DIF

Dela gärna!

På måndag äger ett sjukt viktigt möte rum för Djurgårdens framtid. Vi vill att så många aktiva supportrar och JK-medlemmar som möjligt ska vara på plats. Ta med dig några polare och kom dit!

Så här ser inbjudan till mötet ut:

Djurgårdens IF vill härmed bjuda in alla djurgårdare till två öppna informationsmöten och workshops som är en del av skapandefasen i det pågående värdegrundsarbetet. Det är möten där vi ger dig som Djurgårdare en unik möjlighet att delta i arbetet med den övergripande värdegrunden för hela Djurgårdens IF.

Målet för denna fas av värdegrundsarbetet är ett gemensamt formulerat avstamp för de kommande 125 åren i samband med föreningens 125-årsjubileum nästa år. Alla Djurgårdare som vill veta mer om värdegrundsarbetet eller som känner för att bidra i det är varmt välkomna!

Det första mötet äger rum måndag 7 december klockan 17:30-20:00 i GIH:s aula på Lidingövägen 1 vid Stockholms Stadion. Meddela oss om du kan närvara senast fredag den 4 december till: [email protected]. Det andra mötet äger rum den 15 februari och det går bra att anmäla sig även till det mötet redan nu.

Hjärtligt välkommen!

Djurgårdshälsningar,

DIF Alpin
DIF Amerikansk fotboll
DIF Bandy
DIF Basket
DIF Bordtennis
DIF Boule
DIF Bowling
DIF Boxning
DIF Brottning
DIF Cykel
DIF Fotboll
DIF Friidrott
DIF Fäktning
DIF Golf
DIF Handboll
DIF Handikappfotboll
DIF Hockey
DIF Innebandy
DIF Kampsport
DIF Konståkning

Mer information om Djurgårdsalliansens värdegrundsarbetet för Djurgårdens IF:

Värdegrundsarbetet
Frågor och svar om värdegrundsarbetet

Skärmavbild 2015-12-02 kl. 16.41.41