Sofialäktaren tifo informerar inför JK-dagen

Dela gärna!

Ett meddelande till alla Djurgårdare från Sofialäktaren tifo.

”Tifoverksamheten har lyst med sin frånvaro på Djurgården Hockeys matcher de senaste i åren, som följd av en rad olika händelser som tillhör det förflutna. Brustet engagemang för hockeyn har varit en gemensam nämnare för oss inom Sofialäktaren tifo och dåvarande Fabriken.

Men suget har börjat komma tillbaka lite och till Järnkaminernas dag den 9 januari planerar vi att genomföra ett tifoarrangemang igen. JK-dagen handlar om att manifestera den fantastiska supporterkulturen vi har i Djurgår’n och vi känner att den dagen förtjänar att ramas in på ett värdigt sätt. Vad som sker sen återstår att se.

Vi finansierar det här tifot genom pengar som vi hittills har fått in under vintern och för vad vi hoppas att ni vill skänka inför matchen. Väl på JK-dagen kommer vi ha en klassisk skramling på Hovet.

Stöd oss – skänk en slant:
• Swish: 1231745298
• Plusgiro: 662790-5

Vi ses på Hovet den 9 januari!”

/Sofialäktaren tifo

Skärmavbild 2015-12-21 kl. 08.45.00