Järnkaminerna önskar God Jul

Dela gärna!

Vi vill här ta tillfället i akt att önska alla våra medlemmar, övriga Djurgårdsfamiljen och framförallt våra grymma funktionärer en riktigt god jul.

Hoppas det finns många sköna klappar med gult-rött-och-blått inslag under granen.

Redan nu på måndag är det åter dags för att se Djurgår’n spöa en av våra stora rivaler i Hockeysverige, nämligen Färjestad i Globen. Har du inte fixat biljett till den matchen är den hög tid att göra det nu då Globen är i det närmaste utsåld.

Från 15.00 har vi samling på En Arena mittemot Globens t-banestation. Där bjuds det bland annat på grillbuffé där 10 kronor per köpt buffé går direkt till JK.

Om vi i styrelsen får önska oss en julklapp av dig så är det att ni betalar in medlemsavgiften för 2016 med inbetalningsavin som vi skickade ut per mail i slutet av november. Betalar ni in via den digitala avin så hjälper ni även till att spara en slant åt föreningen som därmed istället kan läggas på roliga medlemsaktivteter för dig.

Har du inte fått någon avi så har du förmodligen inte varit medlem dom senaste åren och självklart vill vi även ha er som medlemma och ni betalar enklast medlemsavgiften på https://forening.foreningshuset.se/jarnkaminerna/blimedlem och medlemskortet skickas sedan hem till er.

När du blivit medlem kan du bland annat boka in dig på den kommande roliga tågresan till Frölunda som går av stapeln lördagen den 30 januari. Detta gör du via “Mina sidor”. För att komma åt dessa, gå in på https://forening.foreningshuset.se/jarnkaminerna/loggain, välj “Inget lösenord?” och fyll i din mejl. Då får du inloggningsuppgifter skickade till dig.

Självklart kan du även bli medlem på DIF-Färjestad både på församlingen och inne på Globen och få kortet direkt i näven, samt givetvs anmäla dig till Frölunda på studs.

God Jul alla Djurgårdare!

önskar Järnkaminernas styrelse

jkdagee