VIKTIGT: Biljettinfo Frölunda-DIF 30 januari

Dela gärna!

Detta gäller för alla som vill åka ned och se DIF spela mot Frölunda den 30 januari. Extra viktig läsning för snedresenärer.

Järnkaminerna har bland annat via DIF i ett par månaders tid försökt få loss fler än 400 biljetter till matchen mot Frölunda i Göteborg den 30 januari, då vi arrangerar ett 125-årståg.

Tyvärr har vi nu nåtts av det definitiva beskedet att vi inte kommer att få ett större antal biljetter till bortasupportrar. Detta gör att följande nu gäller:

– Alla som åker tåg eller buss med Järnkaminerna är garanterad att kunna köpa matchbiljett. Information om hur detta ska gå tillväga kommer.

– Alla som inte åker med JK uppmanar vi bokar upp de lediga biljetter som finns på Ticnet. Klacken kommer att vara på sektion L och M så försök köpa så nära som möjligt. Så här ser arenan ut:

Skärmavbild 2015-12-30 kl. 14.14.29

 

 

Det kommer bli mycket folk i Scandinavium så se till att köpa biljett IDAG! Annars riskerar ni att bli utan.

KÖP BILJETT HÄR

Så här går du till väga för att boka tåget på nätet:

1. Har du fått ett mejl från Föreningshuset den 28-29 november?

Där fick du i så fall en betalningsavi som du kan betala för att bli medlem i JK 2016. Med i mejlet finns också inloggning till ”Mina sidor” – det är där du bokar tågresa! Gå in under “Evenemang” när du är inloggad och boka tågbiljett.

Observera att matchbiljett inte ingår i priset.

2. Har du inte fått något mejl?

Det gör inget, du kan bli medlem i JK här: https://forening.foreningshuset.se/jarnkaminerna/b…

För att sedan få inloggningsuppgifter: gå in här och välj ”inget lösenord?” och fyll i din mejladress som du angav när du blev medlem.

3. Har du inte varit medlem i JK tidigare?

Det är lugnt! Följ bara instruktionerna i punkt 2 här ovan.

OBS! Att boka ett tåg är en ekonomisk risk för Järnkaminerna och vi behöver nu allas hjälp för att fylla tåget till sista plats.

ALLA TILL GÖTEBORG!

vfaway