125-årståget döps efter ”Kaffe-Doris”

Dela gärna!

Förra året hade vi en omröstning. Den här gången behövs det inte. När tåget till Frölunda borta den 30 januari rullar kommer det att bära namnet Doris Dunkel-Ramstedt Memorial Express.

tagbild

Att döpa tåget efter ”Kaffe-Doris”, som lämnade oss i slutet av förra veckan, var för Järnkaminerna en självklarhet. Efter att familjen gett sitt godkännande kan vi nu kommunicera ut namnet.

Doris Dunkel-Ramstedt var en sällan skådad eldsjäl som fanns tillgänglig för alla, såväl spelare som supportrar. Hennes driv i det helt ideella arbetet för Djurgår’ns bästa är något som borde få symbolisera Djurgårdens IF:s 125-årsjubileum. Vi hoppas att minnet av Doris ska fungera som den förebild för alla Djurgårdare som hon var i livet.

Vila i frid.

/Viktor Adolfsson, Järnkaminernas ordförande

Mindre än två veckor kvar – du har väl köpt tågbiljett?

Lördagen den 30 januari är DIF på turné genom Sverige igen. Djurgårdsfamiljen åker tåg till Göteborg och Frölunda-DIF i hockeyn. Nu är det redan 2016 och det är hög tid att boka den här resan nu.

Att boka ett tåg är en ekonomisk risk för Järnkaminerna och vi behöver nu allas hjälp för att fylla tåget till sista plats. Tåget kommer att rulla! På lördagen återstod endast 160 platser. Det blir en riktigt grym resa!

OBS! INGEN MEDHAVD ALKOHOL PÅ TÅGET. Öl, vin och cider finns till försäljning i tågets bistro.

NY INFO – TIDTABELL

Tåget kommer att avgå 08.00 från Flemingsberg och vara framme i Liseberg i Göteborg 12.35. Hemresa sker 20.21 från Liseberg och hemkomst Stockholms Central 23.48.

Så här går du till väga för att boka på nätet:

1. Har du fått ett mejl från Föreningshuset?

Där fick du i så fall en betalningsavi som du kan betala för att bli medlem i JK 2016. Med i mejlet finns också inloggning till ”Mina sidor” – det är där du bokar tågresa!

2. Har du inte fått något mejl?

Det gör inget, du kan bli medlem i JK här: https://forening.foreningshuset.se/jarnkaminerna/b…

För att sedan få inloggningsuppgifter: gå in här och välj ”inget lösenord?” och fyll i din mejladress som du angav när du blev medlem.

3. Har du inte varit medlem i JK tidigare?

Det är lugnt! Följ bara instruktionerna i punkt 2 här ovan.

OBS! Åldersgräns 18 år på tåget.

BUSSAR

För U18 eller andra som föredrar bussresa till Göteborg. Boka på samma sätt som du bokar tåget men välj “bussresa” under “evenemang”.

OBS! Det går också att boka resan och bli medlem i vårt bås på DIF-Malmö den 23 januari på Hovet.

MATCHBILJETTER

Alla som åker buss eller tåg med JK garanteras plats på bortasektionen. Dessa kommer att säljas på tåget/bussen och kostar 200 kronor styck.

Det finns ett 40-tal ytterligare klackbiljetter för snedresenärer som går att boka via Frölunda. Mejla till [email protected] för att boka.

Eventuellt kvarvarande klackbiljetter kommer att säljas som direktinsläpp på matchdagen.

Alla som INTE åker med JK hänvisas till andra sittplatssektioner, boka via Ticnet.

Mer biljettinformation här.

HÖR AV DIG!

Har du några frågor om hur man skriver upp sig, problem eller andra funderingar? Mejla oss på [email protected].