Dubbel-DIF! – Åk till Örebro och gå sen på hockeyn

Dela gärna!

På lördagen spelar DIF sin första träningsmatch i Sverige 2016 när fotbollskillarna möter Örebro på bortaplan. Efter matchen hinner alla hem till Hovet och DIF-Malmö. Dubbel-Djurgår’n!

Örebro-DIF, Behrn Arena, 13.00

Fotbollslaget har kommit hem från Maspalomas och lirar en träningsmatch mot Örebro på Behrn Arena. Första träningsmatchen på svensk mark är alltid speciell och bland annat så rullar ett par bussar från Stockholm. Ta bilen och åk med du också!

Vi har tilldelats följande sektioner: Q, R, S och T. Dvs Östra övre, sittplatssektionen ovanför vår ordinarie ståplats. Direktinsläpp gäller och priset är 50 kronor. OBS! ENDAST KONTANTER!

All info inför matchen finns här.

DIF-Malmö, Hovet, 18.30

Äntligen hockey, äntligen lördagsmatch igen! Alla som ska till Örebro hinner hem till matchen och det lär bli riktigt bra drag. Se till att fylla Hovets kurva och ge DIF vårt stöd nu när matcherna börjar gälla riktigt, riktigt mycket i kampen om en slutspelsplats.

Vi fortsätter också på den inslagna vägen med att låta pubar och öl vänta till pauserna och efter matchen. DU behövs på läktaren!

På torsdagen var över 6200 biljetter sålda vilket bådar gott inför de sista dagarnas biljettförsäljning.

KÖP BILJETT HÄR

Skärmavbild 2016-01-22 kl. 12.14.39