4500 sålda – köp biljett till lördag nu!

Dela gärna!

Sofialäktaren och Järnkaminerna uppmanar alla att sluta upp i klacken på Stockholmsarenan i matchen mot norska Ålesund den 13 februari. Såväl gamla rävar som yngre gaphalsar. På måndagen hade det redan sålts 4500 biljetter.

Den 13:e februari ska vi skapa det fetaste draget någonsin på en träningsmatch i Sverige. Vi uppmanar ALLA aktiva supportrar att ställa sig på Sofialäktaren den här matchen. Självklart för många, “back to the klack” för andra! Gammal som ung – stå upp för Djurgår’n!

Biljettförsäljningen rullar på bra

På måndagen hade det sålts cirka 4500 biljetter till matchen vilket bäddar för en riktigt bra publiksiffra. Det är bra drag runt DIF just nu! Köp din biljett redan idag!

Happy Hour på arenan

DIF har fått till ett avtal med de som sköter serveringen på arenan vilket innebär att baren bakom Sofialäktaren kommer ha halva priset på allt klockan 13.00-14.00 på lördag. Det innebär bland annat att en öl kostar runt 25 spänn. Kom dit och sjung upp! Åldersgräns i barerna på Stockholmsarenan är 20 år.

OBS! En Arena har tyvärr inte öppet som vanligt på fotbollen på lördag då det är uppbokat sedan länge just den här dagen. Den som vill hänga med andra Djurgårdare före klockan 13.00 kan med fördel ta sig till Grekiska Kolgrillsbaren eller något av de andra ställena runt Globentorget.

Det här är det som gäller:

Förköp säsongare
Vuxen: 100 kr
Reducerat: 60 kr

Ordinarie
Vuxen: 150 kr
Reducerat: 80 kr

KÖP BILJETT HÄR!

Du har väl inte glömt att bli medlem i Järnkaminerna för 2016? Bli medlem här!

Skärmavbild 2016-02-08 kl. 17.42.46