9 dagar kvar till derbyt!

Dela gärna!

Nu återstår endast 9 dagar till årets första derby, som i år spelas mot bajen i Svenska Cupen. Den här matchen kommer troligtvis att bli den avgörande matchen om vem som går vidare till slutspel. Det går inte att betona vikten av den här matchen. Det enda vi kan göra är att försöka få varenda blårand där ute att köpa biljett.

Matchen spelas nästa söndag den 6 mars klockan 14.00 på Stockholmsarenan och du köper biljett enligt instruktionerna nedan.

Det återstår knappt 5 000 biljetter på hela arenan så om du ska få plats på Sofialäktaren eller få bra plats på långsidan gäller det att köpa biljett NU! Lönen har precis trillat in, så tveka inte att lösa plåt på en gång.

Biljetterna till Djurgårdssektioner säljs via koder. Kolla din inkorg efter nyhetsbrev från DIF Fotboll för din kod. Har du inte fått din kod kan du maila [email protected]

Här köper du som har en kod biljetter till derbyt

Här köper du som inte har en kod biljetter till derbyt

VI SKA VINNA SVENSKA CUPEN, VI ÄR SVERIGES BÄSTA LAG!

6443411954c6403b44589c39d2481aae