Storsamling bakom Sofialäktaren på lördag!

Dela gärna!

I baren bakom Sofialäktaren blir det happy hour, egen dj och en hel del annat inför lördagens träningsmatch mot Ålesund. Detta gäller.

Järnkaminerna uppmanar alla att befinna sig tidigt på Stockholmsarenan på lördag inför träningsmatchen mot norska Ålesund. I klackbaren bakom Sofialäktaren händer det ett gäng grymma saker inför matchen.

Storpublik!

På onsdagen var över 5000 biljetter sålda till matchen vilka bådar gott. Köp biljett du med!

Här köper du som säsongare biljett: http://www.axs.com/se/events/306017/djurgarden-fotboll-alesund-tickets/promos/71096?skin=djurgardenfotboll

Här köper du som inte är säsongare ordinarie biljetter: http://www.axs.com/se/events/306017/djurgarden-fotboll-alesund-tickets?skin=djurgardenfotboll

Happy hour

Klockan 13.00-14.00 är det happy hour i baren vilket innebär 50 procents rabatt på allt. Det innebär bland annat att en öl kostar cirka 25 kronor.

OBS! 20-årsgräns gäller i baren.

Egna dj:s

På plats i baren finns ett dj-bås där ett par supportrar som kan sin grej kommer att leverera skön musik från 13.30.

Souvenirförsäljning

Järnkaminerna finns på plats och sälja halsdukar och medlemskap under matchen. UCS finns på plats och säljer bland annat klistermärken och en del annat. Dessutom finns DIFenders på plats och säljer sina souvenirer och pins.

Basketbiljetter

DIF Basket kommer att finnas på plats på lördag och sälja biljetter till basketderbyt mot Gnaget fredagen den 19:e februari.

BACK TO THE KLACK!

Gå med i Facebookeventet här och bjud in dina polare.

Skärmavbild 2015-11-25 kl. 12.20.53