Biljettsläpp bortapremiären 1 mars!

Dela gärna!

Allsvenskan närmar sig. Vi inleder året med en bortamatch den 3 april på väldigt kort avstånd, nämligen Örebro. Är ni redo för nästa invasion?

Den 1 mars släpps biljetterna till våra sektioner. För att inte hamna utanför arenan på matchdag rekommenderar vi samtliga att köpa biljett direkt. Det förbättrar dessutom våra chanser att få fler plåtar till matchen.

Bortapremiärer är traditionellt sett bästa invasionsmatch på hela säsongen. De som minns vår senaste match mot Örebro, då vi mönstrade ett följe på uppemot 4 000 blåränder, förstår att det här kommer att bli en invasion utöver det vanliga. Kombinationen mellan bortapremiär, kort avstånd och den hausse som råder inom Djurgårdsfamiljen just nu kommer att resultera i ett minst sagt gigantiskt bortafölje, det kan vi lova.

Ni kan upplägget, Sofia på nedre, Slaktis på övre. Det kommer såklart inte räcka för oss den här gången – det här kommer att bli den fetaste och mest mangranna invasionen sedan 2008. Missa den inte.

eed1e22fe9360b32b1d8ec6c08b4def8