Bortapremiären och Gefle släppta!

Dela gärna!

Nu släpper vi äntligen bussuppskrivningen till årets första bortamatcher i Allsvenskan 2016! Bortapremiären i Örebro den 3 april samt Gefle den 10 april är nu uppe för bokning – skriv upp dig på en gång!

Det är dags för Djurgårdsfamiljen att mobilisera. Våra två första bortamatcher 2016 kommer att bli stora invasioner med tusentals DIF på plats. Avståndet till Örebro och Gefle borgar för två monsterföljen och en grym start på bortareseåret. Nu släpper vi anmälan, skriv upp dig innan platserna tar slut!

Priset för dessa resor är 250 kr/st för dig som redan är medlem. Det är medlemskrav på våra resor, så om du inte har gjort som över 2 000 redan har gjort och blivit medlem, går det smidigt att ordna när du skriver upp dig på någon av resorna. Kostnaden blir då 410 kronor för resa och medlemskap, och då får du åka med på alla resor vi arrangerar 2016. Kortet skickas hem med posten.

För dig som redan är medlem bokar du via ”mina sidor” och för dig som inte är medlem får fylla i formuläret på bokningslänken.

SKRIV UPP TILL TILL BORTAPREMIÄREN HÄR!

SKRIV UPP DIG TILL GEFLE-DIF HÄR!

Vi återkommer med mer detaljerad info.

VI ÄR PÅ MATCH MED BOSSES GRABBAR!

7f124a1722566acddd3025fd9e81cbc7