Derbypepp på Östra på onsdag – köp festbiljett!

Dela gärna!

På onsdag arrangerar Järnkaminerna och andra aktiva DIF-grupperingar en gemensam After Work på allas vårt Östra station. Syftet är att peppa varandra inför helgens derby och att sälja biljetter till den stundande 125-årsfesten.

Från klockan 17.00 kommer Järnkaminerna, UCS och DIFenders finnas på plats. JK säljer medlemskap och bortaresor, UCS festbiljetter och klibbor. DIFenders säljer sina senaste souvenirer och pins.

Djurgårdsfamiljen ska gemensamt se till att inte tappa hoppet efter förlusten mot Syrianska. Oavsett vad som händer fram till dess så är derbyt vår väg vidare i Svenska cupen. Vi ska ta Bajen, det finns inget annat!

Djurgårdens IF reser sig alltid. Det finns en odödlighet i klubbmärket.

KÖP FESTBILJETT!

Det finns en stor risk att det inte finns biljetter kvar till 125-årsfesten på själva jubileumsdagen så se till att köpa förköp! Biljetterna kostar 150 kronor och då ingår en 125-årspin som man får på festen.

 

LÄS MER OM 125-ÅRSFESTEN HÄR

Kan du inte komma och köpa biljett på Östra? Köp biljett här.

DIF125_afterwork