Nu är vi över 3000 medlemmar!

Dela gärna!

Förra veckan drog vi igång en medlemskampanj om att få minst 3000 medlemmar till helgens slut. Tyvärr nådde vi inte ända fram men tidigt under måndagen passerade vi 3000-gränsen! Totalt blev nästan 240 medlemmar under förra veckan jämfört med cirka 50 en “vanlig” vecka.

På måndagskvällen var vi uppe i 3022 medlemmar.

Välkomna alla ni nya medlemmar ni kommer snart märka hur kul vi har i JK!

Tåg till Häcken borta!

Efter denna lyckade vecka kan vi också konstatera att det tåg vi har planerat till Häcken borta den 29 maj nu bara kommer att kosta 695 kronor för våra medlemmar. Ert stöd ger resultat! Vi återkommer med mer info om bokningen.

Utrymme att växa

Dock så är vi långt ifrån nöjda och hoppas inte att ni heller är det, ett huvudstadslag som Djurgårdens IF är värda en större supporterförening och ditt medlemskap är viktigt ur extremt många synvinklar. Dels det ekonomiska bidraget som möjliggör många roliga aktiviteter för medlemmarna, en stor och viktig supporterröst i supportersverige samt självklart ett ännu bättre stöd till Djurgårdens IF.

Vi är som tidigare nämnt ett huvudstadslag och om man ska jämföra med våra nordiska grannländer finns det utrymme att växa. Vålerengen från Oslo har en supporterförening med över 10 000 medlemmar och FC Köpenhamns motsvarighet har över 20 000 medlemmar.

Vi skall definitivt inte vara sämre, vi har en aktiv publik på stundtals 10.000 stående och alla borde kunna vara medlemmar och faktiskt få ut något av sitt medlemskap.

Nästa steg

Vi kommer intensifiera medlemskampanjen om minst 5000 medlemmar på nytt vid löning.

Snart kommer det roliga utlottningar och massa annat spännande nytt för våra medlemmar, missa inte det utan bli medlem idag!

https://forening.foreningshuset.se/jarnkaminerna/blimedlem

Men än en gång, välkomna alla ni som blivit medlemmar, nu kör vi och skall ha jävligt kul ihop i år!

/Styrelsen för Järnkaminerna Stockholm

Skärmavbild 2015-11-25 kl. 12.20.53