Det kom en hälsning från Slakthuskurvan

Dela gärna!

Vid lunchtid idag så nåddes vi av informationen att det bjuds upp till en läktarsångsutmaning. Det är Slakthuskurvan som utmanat Sofialäktaren i “The klackmatch”. Här är deras hälsning:

”Vi ska knyta våra nävar i luften och sjunga tills rösten inte bär längre. Sofialäktaren har presterat fantastiskt bra under säsongen medan Slakthuskurvan inte nått upp till sin fulla potential. Men nu är det dags att bryta den nedåtgående trenden genom att skapa en ljudvägg utan dess like till laget i våra hjärtan. Vi skall gå lämna Stockholmsarenan för sista gången innan sommaruppehållet med raka ryggar och förhoppningsvis tre viktiga poäng. Det handlar om att bestämma sig, oavsett hur det går eller resultat så skall vi supportrar göra vårt. Frågan är bara om Sofialäktaren mäktar med att överrösta Slaktis…?”

Vi som vanligtvis står på Sofialäktaren tycker det är kul att det väckts lite liv i farbröderna och det är fint att de tror sig ha en chans. Vi ska givetvis se till att Sofialäktaren antar utmaningen och sjunger ut sittplats fullständigt!

Imorgon visar vi vilka som skapar bäst stämning på Stockholmsarenan.

KÖP BILJETT TILL DIF-HELSINGBORG

4d1fd6fd1190db8a2659a63f8a2571d0