Sista chansen till säsongskort – innan priserna höjs

Dela gärna!

Idag onsdag är sista dagen att köpa säsongskort till hockeyn innan priserna höjs. Se till att säkra din plats på Hovet idag!

Efter ett år som slutade med kvartsfinal siktar vi högre. Nu är det dags även för oss på läktarna att prestera på ytterligare en nivå. Vi hoppas att vi ses i vackra Hovets branta kurva där vi stått så många år tillsammans. Vi hoppas också att vi får se nya, hungriga ansikten såväl på läktarna som på isen.

Följande priser gäller om du är medlem i Järnkaminerna. Är du inte medlem? Bli det här.

Ungdom (0-17 år)

Grundserie 1095 kronor
Inklusive slutspel 1495 kronor

Vuxen

Grundserie 1995 kronor
Inklusive slutspel 2395 kronor

Priset för icke-medlemmar är 300 kronor dyrare för ungdom och 400 kronor dyrare för studenter. Studenter har 300 kronor rabatt på vuxenpriset.

Till skillnad från ifjol ingår samtliga gruppspelsmatcher i Champions Hockey League i säsongskortet. Om du köper innan den 30 april ingår dessutom en exklusiv halsduk för säsongare.

Priserna i klacken är subventionerade tack vare att du som står i klacken bidrar till atmosfären. Vi förväntar oss att du sjunger och engagerar både dig själv och din omgivning. Om du inte är beredd att stå upp och sjunga under hela matcherna – välj istället en annan sektion!

SÄKRA DIN PLATS NU – KÖP SÄSONGSKORT HÄR!

a95305b6c93c7fd82e01575f4bec6682