Tåget fullbokat – nu hakar vi på en extravagn!

Dela gärna!

De första 390 platserna är slut på tåget till Östersund den 20 augusti. Nu hakar vi på en extravagn med 78 platser. Skynda och fynda!

För cirka en vecka sen släppte vi ett tåg till Östersund som är nästan två månader kvar till och det har sålt slut på en vecka. Därför ger vi nu ännu fler chansen att hänga med på detta lördagståg och hakar nu på en extravagn till på 78 platser. Var snabb med att boka dessa för de kommer gå åt.

Vi jobbar även på en församling utöver det vanliga i Östersund så tveka inte, haka på och stöd DIF till tre poäng.

Priset för tåget blir endast 595 kronor vilket är vårt billigaste tåg sedan vi hade ett par hockeytåg i början av 90-talet för 400 kronor. Och den enda gången tidigare vi åkt till Östersund, mot OPE IF i Division 1 Norra 1993, hade vi reserverat en vagn på ett vanligt tåg.

Man kan säga att det här blir vårt mest prisvärda tåg hittills. Den enskilt största anledningen är den medlemstillströmning vi haft under 2016. Men för att vi ska kunna fortsätta göra grymma grejer krävs det att vi blir ännu fler (BLI MEDLEM HÄR) – och att ni som redan är medlemmar förnyar till 2017.

För icke-medlemmar kommer tåget kosta 755 kronor men då ingår ett medlemskap i JK.

MEDLEMMAR: Boka via Mina sidor.

ICKE-MEDLEMMAR: Boka här.

OBS! Åldersgräns på tåget är 18 år.

TÅGTIDER:

Avgång Karlberg 06.29 (KOM I GOD TID!)

Ankomst Östersund 12.22

Hemresa

Avgång Östersund 19.20

Ankomst Stockholm C 00.20

Bussalternativ

JK kommer också att arrangera en bussresa för de under 18 eller andra som väljer att åka buss. Priset är 450 kronor för JK-medlemmar eller 610 för icke-medlemmar men då ingår ett medlemskap.

KÖP BUSSRESA HÄR (medlemmar bokar via Mina sidor)

taget