Östersundståget fullt igen – vi släpper en till extravagn!

Dela gärna!

Nu har över 460 personer bokat sin tågresa till Östersund den 20 augusti. Vi hakar nu på en till extravagn – med en mindre prishöjning.

För cirka en vecka sen släppte vi ett tåg till Östersund som är nästan två månader kvar till och det har sålt slut på en vecka. Sedan släppte vi en extravagn som redan är full. Därför ger vi nu ännu fler chansen att hänga med på detta lördagståg och hakar nu på en extravagn till på 78 platser. Var snabb med att boka dessa för de kommer gå åt.

I samband med att vi hakar på ytterligare en extravagn kommer vi behöva höja priset för resan. Därför kostar det nu 650 kronor för medlemmar och 810 kronor för icke-medlemmar (då ingår ett JK-medlemskap).

Denna vagn blir förmodligen den sista som vi kan haka på också, så se till att boka din plats innan det är för sent!

Vi jobbar även på en församling utöver det vanliga i Östersund så tveka inte, haka på och stöd DIF till tre poäng.

Den enda gången tidigare vi åkt till Östersund, mot OPE IF i Division 1 Norra 1993, hade vi reserverat en vagn på ett vanligt tåg.

Man kan säga att det här blir vårt mest prisvärda tåg hittills. Den enskilt största anledningen är den medlemstillströmning vi haft under 2016. Men för att vi ska kunna fortsätta göra grymma grejer krävs det att vi blir ännu fler (BLI MEDLEM HÄR) – och att ni som redan är medlemmar förnyar till 2017.

MEDLEMMAR: Boka via Mina sidor.

ICKE-MEDLEMMAR: Boka här.

OBS! Åldersgräns på tåget är 18 år.

TÅGTIDER:

Avgång Karlberg 06.29 (KOM I GOD TID!)

Ankomst Östersund 12.22

Hemresa

Avgång Östersund 19.20

Ankomst Stockholm C 00.20

Bussalternativ

JK kommer också att arrangera en bussresa för de under 18 eller andra som väljer att åka buss. Priset är 350 kronor för JK-medlemmar eller 510 för icke-medlemmar men då ingår ett medlemskap.

KÖP BUSSRESA HÄR (medlemmar bokar via Mina sidor)

Skärmavbild 2016-06-30 kl. 09.11.04