Visa upp ditt #SommarDIF!

Dela gärna!

Sommaren är här och EM-uppehållet börjar lida mot sitt slut. På lördag drar Allsvenskan igång igen med JK-dagen. Men det är inte det enda vi har att se fram emot under sommaren.

Vi vill understryka hur viktigt det är att vi ger DIF maximal support under sommaren, och det gäller att planera in datumen rätt i kalendern. JK presenterar din guide i sommarplaneringen.

Använd #SommarDIF på Twitter och Instagram när du är ute och reser land och rike runt. Lägg upp bild på dina resebekräftelser, din nya souvenir, din matchbiljett, polarna på JK-bussen. Allt som kan kopplas till sommaren med DIF. Sprid ordet om Djurgårdssommaren 2016!

Lördag 9 juli – JK-dagen

Lördag den 9:e är det dags för JK-dagen igen, kombinerat med Matchtröjans dag. Fjolårets succé skall göras om och denna gång hoppas vi på en ännu större publikfest. Ta med polaren, och dra på matchtröjan. Stockholmsarenan ska gunga av blåränder! KÖP BILJETT HÄR!

Måndag 18 juli – Jönköping borta

En bortamatch mitt i semestern som vi har chansen att bli riktigt många på. Den 18:e juli invaderar vi Jönköping i stora nummer. Vi hoppas att alla på semester runtom i södra Sverige sluter upp, och att många åker från Stockholm till matchen. Det kommer bli en grym samling i parker och på pubar. Skriv upp dig på JK:s bussar!

Måndag 25 juli – Sundsvall hemma

En hemmamatch vi ska se till att göra något bra av. Sommar, kvällssol och DIF. Vad mer kan man önska?

Måndag 1 augusti – Kalmar borta

Också detta en bortamatch mitt i semestern, vilket ger oss alla förutsättningar att bli många på Guldfågeln Arena. Skriv upp dig till JK-buss här!

Måndag 8 augusti – IFK Göteborg hemma

Sommarens stormatch. Obligatorisk närvaro. Det är dags att vinna mot Göteborg och vi gör det tillsammans.

Lördag 13 augusti – Kaknäscupen!

Världens mest prestigefyllda turnering går av stapeln lördagen den 13:e augusti. Anmälan kommer upp inom kort.

Lördag 20 augusti – Invasion Norrland

Östersund borta den 20:e augusti är bortaresan det kommer snackas om länge. Redan när det stort klart att Östersund var klara för allsvenskt spel har det bubblat i supporterled om denna resa. Frågorna är många, finns det snö kvar på Åreskutan? Kommer vi få se midnattssol och norrsken? Redan nu, med nästan 2 månader kvar har vi fyllt ett tåg och två extravagnar. Det är helt fullbokat. Skriv upp dig på JK:s bussresa här!

sommardif