Inför Jönköping away

Dela gärna!

Nu på måndag den 18 juli klockan 19.00 spelar blåränderna bortamatch mot nykomlingarna Jönköping Södra – vi vill se ett monsterfölje!

Vi uppmanar alla som kallar sig själva DIF att åka ner och stötta laget i våra drömmar. 

RESA
JK arrangerar självklart resa till matchen, dessutom till kalaspris. För 200 kronor får du tur och retur resa till Jönköping, avresan är 12.00 från Klocktornet. Vi har fyllt en buss än så länge, men har öppnat upp anmälan till en andra buss. Skriv upp dig på en gång för att få en plats!

SKRIV UPP DIG HÄR!

Vi vet att många kommer åka snett till matchen och förväntar oss stor uppslutning på bortasektionen. Vi hoppas att alla på semester runtom i södra Sverige tar sig till Jönköping, och att många åker från Stockholm till matchen.

SAMLING
Vi kommer inte att boka en pub för den här resan utan uppmanar istället alla att samlas i Hamnparken och Rådhusparken med kringliggande pubar. Låt oss färga staden blårandig!

BILJETT
Biljetter till vår sektion i Jönköping köps på nätet. Vår sektion tar 1800, vi förväntar oss att den är riktigt välfylld vid matchstart. Köp förköp för att underlätta vid entréerna.

KÖP BILJETT HÄR!