Biljettsläpp Östersund: Onsdag 10.00!

Dela gärna!

På onsdagen klockan 10.00 släpps matchbiljetterna till Östersund-DIF den 20 augusti. JK fixar tåg på cirka 600 personer och många lär åka snett. Se till att säkra din plåt direkt!

Biljettsläppet till Östersund-DIF sker genom en bokningslänk som kommer att publiceras här och i JK:s respektive DIF Fotbolls olika kanaler klockan 10.00 på onsdagen.

Vi har tilldelats sektionen Södra stå som bortasektion som tar drygt 1900 personer, biljettpriset är 150 kronor för vuxna och 100 kronor om du är under 18 år.

KÖP FÖRKÖP!

Så bokar du din resa

Nu har vi öppnat upp bokningen för ytterligare en extravagn på tåget till Östersund den 20 augusti, den tredje extravagnen i ordningen. Det blir också definitivt den sista.

Med andra ord så är det verkligen dags att boka tågplats nu – annars kommer man bli utan.

OBS! Åldersgräns på tåget är 18 år.

MEDLEMMAR: Boka via Mina sidor.

ICKE-MEDLEMMAR: Boka här.

Vi jobbar även på en församling utöver det vanliga i Östersund så tveka inte, haka på och stöd DIF till tre poäng.

Den enda gången tidigare vi åkt till Östersund, mot OPE IF i Division 1 Norra 1993, hade vi reserverat en vagn på ett vanligt tåg.

Man kan säga att det här blir vårt mest prisvärda tåg hittills. Den enskilt största anledningen är den medlemstillströmning vi haft under 2016. Men för att vi ska kunna fortsätta göra grymma grejer krävs det att vi blir ännu fler (BLI MEDLEM HÄR) – och att ni som redan är medlemmar förnyar till 2017.

TÅGTIDER:

Avgång Karlberg 06.29 (KOM I GOD TID!)

Ankomst Östersund 12.22

Hemresa

Avgång Östersund 19.20

Ankomst Stockholm C 00.20

Bussalternativ

JK kommer också att arrangera en bussresa för de under 18 eller andra som väljer att åka buss. Priset är 450 kronor för JK-medlemmar eller 610 för icke-medlemmar men då ingår ett medlemskap.

KÖP BUSSRESA HÄR (medlemmar bokar via Mina sidor)

sommardif