AW på Östra – tävla om säsongskort till hockeyn!

Dela gärna!

Lagom till det allsvenska landslagsuppehållet (fy fan vad tråkigt det är) livar vi upp stämningen lite genom att bjuda in till after work på allas vårt Östra station på fredag. Starttid är 16.30 och vi håller på så länge folk vill och Östra tillåter.

På plats kan du som har kompisar som inte är medlemmar fixa medlemskap. Det går också att skriva upp sig på kommande resor.

Tävla om säsongskort i hockeyn!

Vi kommer att ha ett medlemslotteri som pågår 16.30-18.30. Vid uppvisande av medlemskort eller medlemsbekräftelse på mejlen får man hämta ut en lott vid vår försäljning. Tre vinnare av varsitt säsongskort till hockeyn dras sedan 18.30. Man måste vara på plats då för att ha chans att vinna.

För bordsbokning på Östra, ring 08 612 00 14 senast torsdag.

ostra