Tåg till Sundsvall i sista omgången

Dela gärna!

Vi kan nu med glädje konstatera att Järnkaminernas reseklubb fått klartecken för årets fjärde tågresa.

Till Sundsvall i sista omgången får Djurgårdsfamiljen återigen åka tåg till en bortamatch. Vi har tidigare i år genomfört tre tåg – till Frölunda borta i hockeyn samt till Häcken och Östersund borta i fotbollen.

Senast till Östersund kostade tåget 595 kronor och vi hade hoppats kunna sänka priset ytterligare till under femhundringen men då vi inte nått vårt delmål 4000 medlemmar redan nu kommer tåget till Sundsvall istället kosta 545 kronor. Det blir alltså vår billigaste tågresa hittills.

taget

Den största anledningen till att vi kan arrangera supportertåg som är väldigt uppskattade är att fler och fler blir medlemmar. Så se till att värva en medlem redan idag. Här blir man medlem i Järnkaminerna.

Bokningen av tåget kommer att öppnas upp först tisdagen den 27 september – efter Superveckan. Detta för att inte ta fokus från biljetthausse och annat runt de fem matcherna i fotbollen och hockeyn. De som åkte med till Östersund kommer få information först av alla om hur man bokar.

Tävla om tågplatser i uppesittarpodden!

Under DIFpoddens uppesittarkväll på onsdagen, som sänds på Järnkaminernas Facebooksida 20.00-22.00, kommer man att kunna tävla om tre tågplatser.

Kravet för att delta i utlottningen är att man skrivit upp sig till någon av (eller båda) resorna till Leksand den 22 september och Norrköping den 26 september. Alla som är inbokade på dessa båda resor SENAST 21.30 ikväll kommer att vara med i utlottningen. DIFpodden meddelar vinnarna i slutet av sändningen.

Se nu till att göra följande:

KÖP BILJETT TILL DIF-MFF

KÖP BILJETT TILL DIF-aik

ÅK TILL LEKSAND

KÖP BILJETT TILL HOVETPREMIÄREN

ÅK TILL NORRKÖPING

Och glöm inte:

BLI MEDLEM I JÄRNKAMINERNA!