På onsdag står vår heder på spel

Dela gärna!

Malmö hemma i all ära. Även fast vi inte nog kan understryka vikten av att uppmana djurgårdare att se söndagens match på plats, är det sjukt viktigt att årets enskilt viktigaste match inte hamnar i skymundan. Solna hemma är blott sex dagar bort.

Oaktat utgången av kommande match, ligger vårt stora fokus på norra Europas största hatmöte. På onsdag står vår heder på spel.

Det är dags för många djurgårdare att vakna. Oavsett hur jävliga de senaste årens derbyn varit, är vår närvaro lika självklar som alltid. Den här matchen är den största matchen på hela året. Spelarna ska märka det och vi ska ge maximalt stöd på läktaren från uppvärmning fram tills domaren blåser av matchen.

Vi har genomgått en ökenvandring i derbyna med få glädjeämnen de senaste åren. Tillsammans ska vi se till att vända den dystra derbytrenden. Vi har en ny tränare som har kommit in med positiv inställning som smittar av sig på oss och på spelarna. Vi har en slutspurt i Allsvenskan där vi behöver ta viktiga poäng. Vi har också Sveriges mest mentala sittplatspublik som i sina bästa stunder är en mardröm för motståndarna.

Järnkaminerna uppmanar hela arenan att stå upp och sjunga DIF till seger hela matchen. Var med och ordna första derbysegern på länge och upplev en oförglömlig kväll med Djurgårdsfamiljen.

Var inne på läktaren tidigt. Ladda upp med måtta, men ha maximal taggning så ser vi till att krossa råttpacket.

KÖP BILJETT HÄR

hataaik