Vi ska alla krossa Gnaget – tillsammans

Dela gärna!

Vi vet att det var längesen. Det skiter vi fullständigt i nu. Nu gäller det att knyta näven i fickan hårdare än vi någonsin gjort det.

När våra blåränder springer in på planen på onsdagskvällen mot våra antagonister är de inte bara elva man. De är runt 20 000 segerhungriga Djurgårdare som tillsammans ska se till att återupprätta vår heder.

Varenda en som ställer sig eller sätter sig på Stockholmsarenans läktare har ett ansvar. En plikt att vara delaktig i kampen för en derbyseger mot våra värsta fiender. Vi kommer bara kunna göra det här tillsammans.

Vi gjorde det mot Malmö. Både på läktarna och på planen var vi det järnhårda laget. Med armar som stockar, nypor av sten, randig skjorta och kraftfulla ben. Vi var Sigge Parlings järnkaminer.

Med den känslan ska vi gå ut och möta råttorna. Stolta, rakryggade och respektlösa.

Låt inte de svartgula få en enda syl i vädret. Varje klapp, varje hopp, varje röst kommer att vara nödvändig för att vi ska kunna vinna matchen. Låt det eka i betongen och sprida sig ned till våra krigare på planen.

Några sista uppmaningar:

  • Tänk på alkoholintaget. Fyllan har förstört flera läktarinsatser genom åren, senast Östersund borta. Det är inte okej. Alla har ett ansvar för att kunna prestera på topp, såväl spelare som supportrar.
  • KOM I TID! Senast 18.30 SKA alla på hela Stockholmsarenan vara inne på läktarna. Skippa sista ölen!
  • Det finns ett par hundra biljetter kvar på Sofia övre. Köp här.

Nu går vi ut och gör det här tillsammans.

KROSSA GNAGET!

pyrderby