Fler hockeyresor i vinter!

Dela gärna!

Torsdagens resa till Leksand vart en mycket lyckad tillställning där Djurgår’n vann med 5-2. Järnkaminerna bidrog med en buss bland de cirka 200 tillresta Djurgårdssupportarna. Själva bussresan blev också väldigt lyckad och vi fick finbesök av spelarna själva som tackade för stödet innan vi åkte från Leksand.

Under höstsäsongen har vi tre stycken resor inplanerade till hockeyn, samtliga på lördagar, som nu finns bokningsbara i vårt bokningssystem.

HV71-DIF Lördag 8 Oktober 16.00

Dags att åka till hålan som vi i normalfallet har matstopp på. Priset på resan är endast 250 kronor för medlemmar och vi räknar med att fylla ett par bussar dit ner.

Avresa 10.00 från Klocktornet på Stadion.

Bokningslänk för dig som inte är medlem hittar du här och då kostar det 410 kronor men medlemskapet ingår i priset.

Brynäs-DIF Lördag 12 november 18.30

Nära avstånd och kvällsmatch gör att vi hoppas på ett par bussar till staden dit vi kunde vara 1000 man förr… Vi kommer även ha pubsamling innan matchen så häng med på hockeyfest. Priset på resan är endast 150 kronor för medlemmar.

Avresa 13.30 från Klocktornet på Stadion.

Bokningslänk för dig som inte är medlem hittar du här och då kostar det 310 kronor men medlemskapet ingår i priset.

Färjestad-DIF Lördag 3 december 16.00

Hit tänkte vi mullra till och bli ruskigt många så priset är pressat till endast 200 kronor för medlemmar. Ni som var med för två år sedan minns hur många vi var och hur kul vi hade så tveka inte att hänga med hit.

Avresa 9.00 från Klocktornet på Stadion.

Bokningslänk för dig som inte är medlem hittar du här och då kostar det 360 kronor men medlemskapet ingår i priset.

Är du och polarna sugna på fler resor så låt oss få veta så arrangerar vi fler resor om intresset är tillräckligt stort. Kontakta oss via [email protected].

/Reseklubben

b0bcfca4b57718da39bd6ac96a2fa9e5