Tåget till Sundsvall fullbokat – på 21 timmar

Dela gärna!

Tack vare en god tillströmning av medlemmar hittills i år kan vi nu presentera 2016 års fjärde tågresa efter Frölunda, Häcken och Östersund borta. Och det blir återigen vår mest prisvärda någonsin.

TÅGET ÄR JUST NU FULLBOKAT!

Efter 21 timmar hade tåget helt bokats upp. Järnkaminerna jobbar nu för att kunna släppa upp nya platser men det är ingen garanti att det går att lösa.

Mer om tåget

OBS! 18-ÅRSGRÄNS GÄLLER PÅ TÅGET! DET ÄR FÖRBUD MOT MEDHAVD ALKOHOL

Den 6 november avslutas Allsvenskan när DIF möter GIF Sundsvall på bortaplan. Vi hoppas på ett grymt stöd i sista omgången när serien ska summeras. För att dra vårt strå till stacken kommer vi att anordna ett tåg för 390 Djurgårdare. Priset för tåget blir endast 545 kronor vilket är vårt billigaste tåg sedan vi hade ett par hockeytåg i början av 90-talet för 400 kronor.

Man kan säga att det här blir vårt mest prisvärda tåg hittills. Den enskilt största anledningen är den medlemstillströmning vi haft under 2016. Men för att vi ska kunna fortsätta göra grymma grejer krävs det att vi blir ännu fler (BLI MEDLEM HÄR) – och att ni som redan är medlemmar förnyar till 2017.

För icke-medlemmar kommer tåget kosta 705 kronor men då ingår ett medlemskap i JK.

Vi återkommer med avgångstider med mera för tåget.

Bussalternativ

JK kommer också att arrangera en bussresa för de under 18 eller andra som väljer att åka buss. Priset är 250 kronor för JK-medlemmar eller 410 för icke-medlemmar men då ingår ett medlemskap.

KÖP BUSSRESA HÄR (medlemmar bokar via Mina sidor)

taget