Köp biljett till Järnkaminernas 35-årsfest!

Dela gärna!

Vad är det första du tänker på när du hör namnen Järnkaminerna och Blue Saints? Vi har satt avtryck i vårt avlånga land genom åren i form av stora rubriker i kvällstidningarna tack vare fantastiska läktarinsatser, sköna souvenirer, galna bortaresor men framförallt en oändlig kärlek till Djurgårdens IF och varandra.

Därför är det dags att fira supporterföreningen Järnkaminerna/Blue Saints 35-åriga existens på fredagen den 18 november med en grym fest för alla Djurgårdare. Kvällen och natten kommer bjuda på en återblick av vår historia i form av både bild och rörligt material, intressanta gäster på scen, livemusik och sköna dj:s. Detta är en kväll och natt du garanterat inte vill gå miste om!

Var? I en lokal närförort, exakt plats kommuniceras senare
När? 18 november.
Åldersgräns: 18 år.
Biljetter: 100 kronor för medlemmar inkl. exklusiv överraskning och deltagande i lotteri med fina priser. OBS! Gäller de 500 första som kommer till festen.

MEDLEMMAR: Köp biljett via Mina sidor

ICKE-MEDLEMMAR: KÖP BILJETT HÄR! (Medlemskap ingår i priset på 250 kronor)

Vi söker dina minnen!

Festgruppen sitter just nu och snickrar på innehållet för denna festkväll. Har du material i form av bilder, filmer, tidningsurklipp och annat så mejla oss gärna på [email protected].

Skriv upp datumet, för fredagen den 18 november firar vi vår 35-åriga existens!

//Festgruppen

jkbs