Samling i Gamla stan inför Bajenderbyt

Dela gärna!

På måndag ska vi på bortaderby på Stockholmsarenan. Cirka 5 000 röststarka och toktaggade Djurgårdare ska ta ton mot ett gäng bönder med matchande halsdukar.

Inför matchen uppmanar Järnkaminerna till samling på Kornhamnstorg i Gamla stan och pubarna däromkring, precis som inför fjolårets bortaderby.

Vi kommer att ha ett eget tunnelbanetåg som avgår 17.45 från Gamla stan och går direkt till Blåsut utan andra stopp. Åk med det tåget och se till att vara inne på läktarna i god tid så att vi kan sjunga ut bönderna från start.

Biljetter kvar!

Vi har ett fåtal biljetter kvar (en handfull till övre, resten nedre). Säljes på samlingen i Gamla stan imorgon för 210 kronor styck. Endast kort eller Swish gäller som betalning.

Det fanns på söndagskvällen även kvar cirka 200 stycken på nedre via AXS.

Vi har några viktiga uppmaningar inför samlingen:

– Håll ihop hela dagen och ta hand om varandra.

– Derbyt spelas i vår hemmastad Stockholm så ge fan i att vandalisera, slå på bilar och kasta bangers eller liknande.

– På arenan kommer allt som går sönder på vår sektion faktureras DIF. På tåget får man gärna sjunga men banka inte sönder rutor och tänd absolut ingen pyro varken i närheten av perrongen eller tåget.

Berit ordnar bussar

På gamla fina Östra station bjuder allas vår Berit även in till samling inför Bajenderbyt. Hon kommer ha två bussar som går direkt till arenan – en vid 17.45 och en vid 18.00.

För att boka bussplats och även boka bord på Östra – ring dit på 08 612 00 14.

derbypyro