Välkomna Hultström tillbaka – fyll Hovet

Dela gärna!

På lördagen gör fjolårets succéback Linus Hultström comeback i Djurgårdströjan efter att ha blivit nedskickad i AHL av NHL-laget Florida. Nu är han istället utlånad till DIF resten av säsongen.

På frågan i torsdags om hur länge han stannar denna gång blev svaret:

– Tills vi tar vårt 17:e SM-guld.

Linus Hultström är Djurgårdare sedan barnsben, något han flera gånger pratat om i olika intervjuer. Han är en spelare som förtjänar ett värdigt mottagande när han nu kommer hem.

Förhoppningsvis kan lördagens sjukt viktiga match bli ett lyft för DIF efter en tung säsongsinledning. Kom till Hovet och stötta DIF mot Örebro. Matchstart är 16.00.

KÖP BILJETT HÄR!

MISSA INTE: Klockan 19.30 spelar DIF Hockeys damlag mot Gnaget i ett tufft derby på Hovet. Alla med matchbiljett till herrmatchen går in gratis på dammatchen och vi hoppas att många stannar kvar och stöttar damlaget.

Vi säljer derbyplåtar

Vi kommer att ha ett begränsat antal biljetter till måndagens Bajenderby till salu i vårt bås utanför A18. Det är blandat biljetter till Södra övre och Södra nedre till ursprungspriserna. Det går bra att betala med kort, kontant eller Swish.

I båset säljer vi även vårt vanliga souvenirutbud samt resor, medlemskap och biljetter till 35-årsfesten den 18 november.

linus