Storsamling på En Arena och halsdukshav på måndag

Dela gärna!

Vi närmar oss årets sista hemmamatch när Häcken kommer till Stockholmsarenan på måndag. Här är vad som gäller.

Storsamling på En Arena

Under hela 2016 har vi trots sportsliga motgångar stått upp på läktarna och svetsats samman när det blåst som allra snålast. Låt oss fira det och låt oss tillsammans höja glasen och sjunga för Djurgårdens IF för sista gången på hemmaplan denna fotbollssäsong.

Inför matchen uppmanar vi alla grupperingar, kompisgäng och allmänt löst folk att befinna sig på En Arena. Som tack för säsongen bjuder de dessutom de som vill på gratis buffé.

Alla halsdukar för 100 kronor!

Från klockan 16.00 på En Arena finns vi på plats och säljer samtliga våra halsdukar för 100 kronor styck. Vi säljer även våra pins (40 kronor per styck eller 3 för 100 för medlemmar) samt festbiljetter och medlemskap.

Vi finns även på plats bakom Sofialäktaren inför match och i halvtid.

Halsdukshav på arenan

På måndag gäller en annan sak för samtliga som tar sig till matchen. Ta med halsduken! Vi vill se ett grymt jävla halsdukshav på Sofialäktaren och resten av arenan precis som vi haft sista omgången tidigare år.

halsdukshav