Alpis klar för 35-årsfesten – köp biljett!

Dela gärna!

Vad är det första du tänker på när du hör namnen Järnkaminerna och Blue Saints? Vi har satt avtryck i vårt avlånga land genom åren i form av stora rubriker i kvällstidningarna tack vare fantastiska läktarinsatser, sköna souvenirer, galna bortaresor men framförallt en oändlig kärlek till Djurgårdens IF och varandra.

Därför är det dags att fira supporterföreningen Järnkaminerna/Blue Saints 35-åriga existens på fredagen den 18 november med en grym fest för alla Djurgårdare. Kvällen och natten kommer bjuda på en återblick av vår historia i form av både bild och rörligt material, intressanta gäster på scen, livemusik och sköna dj:s. Detta är en kväll och natt du garanterat inte vill gå miste om!

Alpis på scenen!

På 125-årsfesten i mars genomförde Alpis (tillsammans med Chrippa från Södra Sidan) en grym spelning trots att båda hade hög feber och rossliga halsar. Nu är Alpis sugen på att bjuda tillbaka som tack för senast.

På 35-årsfesten lovar han en ännu bättre spelning och vi hoppas att det blir något för alla att minnas. Här är Alpis egen hälsning inför festen:

Så här köper du biljett

Var? I en lokal i närförort, exakt plats kommuniceras senare
När? 18 november.
Åldersgräns: 18 år.
Biljetter: 100 kronor för medlemmar inkl. exklusiv överraskning och deltagande i lotteri med fina priser. OBS! Gäller de 500 första som kommer till festen.

MEDLEMMAR: Köp biljett via Mina sidor

ICKE-MEDLEMMAR: KÖP BILJETT HÄR! (Medlemskap ingår i priset på 250 kronor)

Vi kommer också att gå runt och sälja fysiska biljetter på En Arena inför DIF-Häcken och på tåget till Sundsvall söndagen den 6 november.

Vi söker dina minnen!

Festgruppen sitter just nu och snickrar på innehållet för denna festkväll. Har du material i form av bilder, filmer, tidningsurklipp och annat så mejla oss gärna på [email protected].

Skriv upp datumet, för fredagen den 18 november firar vi vår 35-åriga existens!

//Festgruppen

jkbs