Över 200 sålda – köp biljett till 35-årsfesten

Dela gärna!

Vad är det första du tänker på när du hör namnen Järnkaminerna och Blue Saints? Vi har satt avtryck i vårt avlånga land genom åren i form av stora rubriker i kvällstidningarna tack vare fantastiska läktarinsatser, sköna souvenirer, galna bortaresor men framförallt en oändlig kärlek till Djurgårdens IF och varandra.

Därför är det dags att fira supporterföreningen Järnkaminerna/Blue Saints 35-åriga existens på fredagen den 18 november med en grym fest för alla Djurgårdare. Kvällen och natten kommer bjuda på en återblick av vår historia i form av både bild och rörligt material. Vi har intressanta gäster på scenen, Alpis uppträder och vi gästas av flera DJ:s under kvällen.

200 personer har redan köpt biljett till festen och nu är det hög tid att du också gör det. Köp biljett direkt från oss på torsdagens hockeymatch mot Frölunda eller direkt via ”Mina sidor” på nätet om du är medlem. Finns det platser kvar kommer vi att sälja biljetter på tisdag mot Skellefteå på Hovet.

Så här köper du biljett

Var? I en lokal i närförort, exakt plats kommuniceras senare
När? 18 november.
Åldersgräns: 18 år.
Biljetter: 100 kronor för medlemmar inkl. exklusiv överraskning och deltagande i lotteri med fina priser. OBS! Gäller de 500 första som kommer till festen.

MEDLEMMAR: Köp biljett via Mina sidor

ICKE-MEDLEMMAR: KÖP BILJETT HÄR! (Medlemskap ingår i priset på 250 kronor)

Vi kommer också att gå runt och sälja fysiska biljetter på En Arena inför DIF-Häcken och på tåget till Sundsvall söndagen den 6 november.

Vi söker dina minnen!

Festgruppen sitter just nu och snickrar på innehållet för denna festkväll. Har du material i form av bilder, filmer, tidningsurklipp och annat så mejla oss gärna på [email protected].

Skriv upp datumet, för fredagen den 18 november firar vi vår 35-åriga existens!

//Festgruppen

jkbs