Så förnyar du ditt medlemskap i Järnkaminerna – eller skaffar nytt

Dela gärna!

Under fredagen rullar mejl ut till våra medlemmar om att förnya sitt medlemskap till 2017. Här är allt du behöver veta om detta.

Varför ska du förnya?

Tack vare ditt och alla andras engagemang för Djurgårdens IF och vår supporterkultur kunde vi bland annat skicka iväg hela fyra stycken supportertåg under 2016 – till Frölunda borta i hockeyn samt till Häcken, Östersund och Sundsvall borta i fotbollen. Vi har haft resa till samtliga bortamatcher i fotbollen, vi har genomfört Kaknäscupen, en 125-årsfest och en 35-årsfest. Utan din och alla andras medlemsavgifter hade detta varit i princip omöjligt.

2016 nådde vi den tredje högsta medlemssiffran någonsin. Det finns en oerhörd styrka i Djurgårdsfamiljen trots brist på sportslig framgång. Med ett snabbt inflöde av förnyade medlemskap kan vi 2017 hitta på nya grymma aktiviteter som gynnar alla våra medlemmar och Djurgårdens IF.

Hur förnyar du?

Under fredagen kommer det att börja skickas ut mejl med inbetalningsavier till alla våra medlemmar. Denna kan betalas precis som en vanlig faktura eller räkning. Om du betala via internetbank kommer du kunna välja att nästa år få avin som en e-faktura.

Om du inte har fått någon inbetalningsavi via mejlen på måndag – kontakta oss via [email protected].

OBS! Barn födda 2005 eller senare kommer i enlighet med beslut av årsmötet att få betala en barnavgift på 50 kronor plus serviceavgift. Om du fått en fullpris-avi i ditt barns namn – kontakta oss!

Viktigt: Förnya via mejlfakturan!

Mejlutskicken till alla medlemmar är betydligt billigare för oss att genomföra än att skicka ut fakturor via pappersutskick. Därför uppmanar vi alla att så snart som mejlet trillar in förnya direkt där. Då sparar vi pengar som vi kan lägga på betydligt roligare saker direkt under 2017.

Om alla våra cirka 3900 medlemmar förnyar via mejlavin istället för pappersutskicket som sker senare sparar Järnkaminerna in cirka 25 000 kronor som kan gå direkt tillbaka till medlemmarna genom olika aktiviteter och subventioneringar av resor med mera.

Vi behöver ditt personnummer!

För att kunna söka bidrag till exempelvis våra resor krävs att alla våra medlemmar har korrekt personnummer registrerat i vårt medlemsregister. Därför ber vi dig som förnyar medlemskapet att logga in på ”Mina sidor” och kontrollera dina uppgifter. Fyll i personnummer om det saknas eller rätta till eventuella fel.

Dessa bidrag innebar under 2016 bland annat att vi kunde byta upp oss till ett dyrare bussbolag men behålla eller sänka resepriserna samt att vi kunde arrangera fyra tåg som blev billigare och billigare för varje gång.

Som ETT exempel subventionerade vi bussresan till Malmö så att den kostade 350 kronor för resenärerna fastän den faktiska kostnaden var 600 kronor per resenär. Vi har subventionerat i princip alla resor under 2016.

Hjälp oss gärna med detta, tack på förhand!

Var du inte medlem 2016?

Du är förlåten! Fixa ditt medlemskap för 2017 här!

medlemskort_framsida