Davidsson: Därför ska du bli medlem i JK

Dela gärna!

I år har bröderna Jonathan och Marcus Davidsson slagit igenom ordentligt i laget de själva följt sedan barnsben – Djurgårdens IF. Därför är det också självklart att bröderna är medlemmar i Järnkaminerna.

Vi tog ett snack med Jonathan, som tillsammans med lillbrorsan precis förnyat sina medlemskap i Järnkaminerna.

– Ju fler som blir medlemmar i JK desto högre hörs supportrarnas röst i frågor som gäller DIF vilket är oerhört viktigt för klubben. För mig innebär att bli medlem att visa att man bryr sig om klubbens bästa.

davidsson

Vad betyder stödet som ni spelare får från läktarna?

– Det är allt för oss på isen. Det finns få saker som skapar så mycket adrenalin som när Hovet kokar.

Jonathan har själv länge varit en flitig besökare på läktarna sedan innan han började spela i DIF. Ett särskilt minne har etsat sig fast – från kvalseriederbyt mot Gnaget 2014.

– Det var smockfullt på läktarn, jag kommer ihåg att jag och grabbarna fick stå i trappan nästan och trängas. Så drog “den som inte hoppar är ett gnagarsvin” igång, och som det lät när hela Hovet hoppade. Det var ett av de mäktigaste ögonblicken jag upplevt.

Gör som Jonathan, förnya ditt medlemskap i Järnkaminerna idag! Så här gör du!