All info inför Färjestad-DIF

Dela gärna!

Två bussar från Reseklubben rullar till Karlstad på lördagsmorgonen. Här är det som gäller för de som ska resa och för er som åker snett till matchen.

På fredagsmorgonen fanns det endast 5 bussplatser kvar och priset är endast 200 kronor så om du tvekat är det dags att boka nu!

BOKA RESAN HÄR

Bussarna avgår klockan 09.00 från Klocktornet på Stockholms stadion, kom i tid! Bussarna väntar inte på någon. Beräknad hemkomst till Stockholm är cirka 23.30.

Pubinfo

The Rock Bar på Järnvägsgatan 6 välkomnar Djurgårdare från klockan 13.00.

Biljettinfo

De som åker med bussen kommer skrivas upp på en lista och köpa sin biljett till bortastå i dörren på arenan. OBS! 100 kronor kontant och jämna pengar är det som gäller! Resterande cirka 50 platser på bortastå säljs som direktinsläpp.

Vi uppmanar även snedresenärer att köpa upp sittplatssektionen A2 bredvid bortaklacken!

En hel del Djurgårdare kommer köra weekend i Karlstad med så vi kommer bli många. Tveka inte att åka på Djurgårdsfest på lördag.

Souvenirer

Till denna match smygsläpper vi en ny mössa med broderat helgon på. Vi har också med oss ett mindre utbud i övrigt till Karlstad och försöker sälja såväl på puben som på arenan. Det går också att bli medlem i Järnkaminerna för 2017.

Du har väl inte glömt att fixa ditt medlemskap för 2017 i Järnkaminerna? Så här gör du.

bussenn