Mot 2 000 säsongskort på Sofialäktaren!

Dela gärna!

Med den här kampanjen siktar vi på att slå rekord i antal sålda säsongskort på Sofialäktaren. Men varför är det viktigt? Helt enkelt för att ett säsongskort i klacken betyder så mycket mer än det mest prisvärda sättet att följa Djurgårdens IF på. Låt oss berätta vad vi menar.

Att vara supporter skiljer sig mycket från att vara konsument. En konsument lutar sig tillbaka, dyker bara upp när det är som roligast, visar sitt missnöje genom att inte vara på plats och förväntar sig att bli underhållen av andra. Det är raka motsatsen mot en supporter. Som supporter på ståplats deltar du aktivt i varje ögonblick. Du bidrar och påverkar. När det går dåligt känns det i hela kroppen och när det går bra är det omöjligt att att beskriva lyckan. På ståplats är känslorna under match så starka att allt annat upphör.

15349543_1216596871761660_8268969533065975112_n

Genom att köpa säsongskort i klacken visar du i handling redan nu vad denna viktiga skillnad handlar om. Du visar att kärleken till föreningen är större än trender, formkurvor och väderlek. Du kommer att vara på plats oavsett. För att supporterskapet är mer än en accessoar. Säsongskortet är ett bevis på det.

Nu siktar vi på 2 000 sålda säsongskort på Sofialäktaren. En sådan siffra skulle vara ytterligare ett tecken på att supporterkulturen inom Djurgår’n är större än någonsin.

Vill du vara med och ta vår supporterkultur till nya höjder? Då ska du köpa säsongskort på Sofialäktaren 2017.

Och gör det redan nu: difbiljetter.se/2017

OBS! Du vet väl att det är obligatoriskt att vara JK-medlem om man ska ha säsongskort på Sofialäktaren? Logga in och förnya ditt medlemskap på Mina sidor eller betala fakturan som kommit via mejl. Var du inte medlem 2016? Då kan du bli det här!