God jul alla Djurgårdare!

Dela gärna!

Vi vill här ta tillfället i akt att önska alla våra medlemmar, övriga Djurgårdsfamiljen och framförallt våra grymma funktionärer en riktigt god jul.

Hoppas det finns många sköna klappar med gult-rött-och-blått inslag under granen.

På annandagen är det åter dags för att se Djurgår’n ta tre extremt viktiga poäng i kampen om en bättre placering och motståndet heter Växjö. Matchen börjar 16.00 i Globen. På både annandagen och matchen mot Frölunda i Globen så har vi mellandagsrea på utvalda souvenirer, kom dit och fynda och köp allt du inte har.

Om vi i styrelsen får önska oss en julklapp av dig så är det att ni betalar in medlemsavgiften för 2017 med inbetalningsavin som vi skickade ut via mejl i slutet av november. Betalar ni in via den digitala avin så hjälper ni även till att spara en slant åt föreningen som därmed istället kan läggas på roliga medlemsaktiviteter för dig.

2017 är året då vi på allvar kommer slå medlemsrekordet och öka kvalitén ytterlligare, redan INNAN julafton hade över 1000 personer betalat medlemsavgiften för 2017 vilket aldrig tidgare hänt så tidigt. Är du redan medlem hoppas vi du värvar alla dina Djurgårdspolare till att bli medlemmar i JK.

Om du inte har fått någon avi märkt från Föreningshuset eller Järnkaminerna i mejlen men var medlem 2016 så hör av dig till oss på [email protected]. Var du inte medlem i år så kan du bli det här: https://forening.foreningshuset.se/jarnkaminerna/blimedlem och medlemskortet skickas sedan hem till er.

Två andra perfekta julklappar till dig själv är biljetter till annandagen, 30 december och JK-dagen samt ett säsongskort på Sofialäktaren 2017.

God jul alla Djurgårdare!

önskar Järnkaminernas styrelse

god-djuul