Gott nytt år!

Dela gärna!

Järnkaminernas styrelse vill önska alla våra medlemmar och övriga Djurgårdsfamiljen ett riktigt blått nytt 2017.

På planen gick det tyvärr knackigt stora delar av året i våra två största sporter under Djurgårdens 125:e år tillika supporterföreningen Järnkaminernas 35:e år.

På läktarna och runt Järnkaminerna kan vi dock blicka tillbaka på ett av de mest lyckade åren i vår historia. Vi minns det första hockeytåget på nio år mot Frölunda i början av januari som sedan följdes av inte mindre än tre tåg under årets fotbollssäsong. Vem minns inte vagn 6 hem från Östersund som blev en mindre nattklubb.

Järnkaminerna fick den tredje största medlemssiffran i historien och detta firades av med en fantastiskt lyckad 35-årsfest i mitten av november. Dessförinnan hade vi även tillsammans med Sofialäktaren arrangerat en 125-årsfest.

Kaknäscupen gick av stapeln i augusti med en slutsåld bar och det levererades toppfotboll(?) på de tre planerna där DIF Haninge tillslut vann finalen mot Bar Über med 4-0.

Vad förväntar vi oss av 2017 då?

Bland annat det här…

* Ett hockeylag som tar sig i kragen och fixar slutspelsplats, väl där kan allt hända.
* Vinster i alla derbyn DIF spelar.
* Minst 5000 medlemmar i Järnkaminerna.
* En invasion av Göteborg i mitten av september som får alla tidigare resor dit att blekna.
* Ett ännu grymmare bortastöd för DIF 2017.
* Fler människor som engagerar sig i Järnkaminerna med både ideér, kunskap och en vilja att bidra till fortsatt utveckling och stabilitet i supporterföreningen.

Återigen, vi tackar er alla för ett fantastiskt roligt 2016 och hoppas alla lägger i ytterligare en växel 2017 då blåa ränder skall dominera överallt.

Blått nytt år på er!

/ Järnkaminernas styrelse

7aa1bcd3f23511532dad263639d24ffc