Stöd DIF på Hovet på torsdag!

Dela gärna!

På torsdag tar vi emot Brynäs på Hovet efter en välbehövlig trepoängare borta mot Rögle i lördags. Efter två matcher i Globen och Järnkaminernas dag på Hovet är det lätt att bli bortskämd med stämningen. Därför är det extra viktigt att du är på plats på torsdag för att stötta DIF mot nya poäng. Ditt stöd behövs nu när matcherna gäller som mest!

Om du inte ännu har biljett till matchen är det hög tid att skaffa det nu.

Biljett köper du här!

Souvenirförsäljning

Vi har som vanligt souvenirförsäljning i JK-ståndet, där kan du förnya ditt medlemskap för 2017. Slå även till på vår nya klassiska halsduk som släpptes i 100 exemplar på JK-dagen och redan nu börjar ta slut. Dessutom släppte vi även en ny Blue Saints-toppluva på JK-dagen.

Halsduken kostar 200 kronor för medlemmar och 250 kronor för icke medlemmar. Mössan kostar 140 kronor för medlemmar och 180 kronor för icke medlemmar.

Du kan också förnya ditt medlemskap redan nu!

Var du medlem 2016? Då kan du logga in här och under fliken ”Ekonomi” betala din avgift för 2017. Har du aldrig loggat in tidigare väljer du ”glömt lösenord” och fyller i din mejladress.

Var du inte medlem 2016? Bli medlem via denna länk.

halsdukshav