Åk med JK till Örebro för bara 100 kronor!

Dela gärna!

Lördagen den 28:e januari är det dags för Örebro borta i hockeyn, en mycket viktig match i streckstriden. Järnkaminerna ordnar resa och det är hög tid att boka sin plats.

Vi vet att många har dåligt med stålar denna tid på året och därför har vi valt att satsa lite extra pengar på denna resa och sänka priset till endast 100 kronor för bussresan. Matchbiljett ingår INTE i priset. Alla som åker med JK:s bussar är dock garanterade plats på bortastå. Vi återkommer med mer detaljer om hur man löser sin biljett.

OBS! För att åka med JK:s bussar måste man vara medlem i Järnkaminerna för 2017. På första länken nedan kan du köpa resan och medlemskap för 260 kronor om du inte var medlem 2016. Annars kan du både förnya medlemskap och boka resan på Mina sidor.

Hoppas du vill vara med och visa upp ett grymt stöd för hockeykrigarna denna lördagsmatch.

BOKA DIN RESA HÄR

Medlemmar bokar via Mina sidor.

klockis