Fullsatt väntar mot Leksand på lördag!

Dela gärna!

På lördag är det återigen dags för de grönvita att byta till blåvitt och försöka ta sig till Hovet för att sno åt sig poäng från Stockholms stolthet.

Det kommer att bli fullsatt och på fredag återstod bara totalt 120 biljetter, varav 81 stycken i klacken. Köp en av dessa nu eller bli utan och ångra dig resten av året!

Leksand är laget närmast under det nedre strecket och det är ingen överdrift att det är en av årets absolut viktigaste matcher som väntar.

Vi hoppas därför få se en proppfull kurva där ingen ger upp, ingen struntar i att sjunga med eller skippar sista fem minuterna i första och andra för att ta sig till baren. Ditt stöd behövs PÅ LÄKTARNA!

Nu ser vi till att haka av Dalarna och fortsätta vår väg uppåt i tabellen.

LEKSAND OCH BAJEN FRÅN SÖDERMALM – HÅLLER VARANDRA HAND I HAND

Souvenirförsäljning

Precis som vanligt kan du hitta de snyggaste och bästa souvenirerna i vårt bås utanför A18. Där kan du även förnya ditt medlemskap eller skaffa ett nytt, du behöver göra det innan löning för att få förtur till tåget till bortapremiären mot Häcken i april.

Passa på att fynda en ny JK/Blue Saints-halsduk eller en Blue Saints-toppluva, våra två senaste nyheter. Halsduken kostar 200 för medlemmar (250 för icke-medlemmar), mössan 140 kronor för medlemmar (180 för icke-medlemmar).

Damderby efteråt!

Efter DIF-Leksand spelas damderbyt mellan Djurgården och AIK. Alla med biljett till herrmatchen får inträde även till dammatchen. Gå gärna till Grekiska Kolgrillsbaren mellan matcherna och kom sen tillbaka i entré 18 som håller öppet för dammatchen.