En buss full till Örebro – nu fyller vi nästa!

Dela gärna!

Lördagen den 28:e januari är det dags för Örebro borta i hockeyn, en mycket viktig match i streckstriden. Järnkaminerna ordnar resa och det är hög tid att boka sin plats. Redan nu har över 50 personer bokat resan och vi är därmed inne på buss nummer två.

Vi vet att många har dåligt med stålar denna tid på året och därför har vi valt att satsa lite extra pengar på denna resa och sänka priset till endast 100 kronor för bussresan.

Avresa är klockan 11.00 från Klocktornet på Stadion.

BOKA DIN RESA HÄR

Medlemmar bokar via Mina sidor.

OBS! För att åka med JK:s bussar måste man vara medlem i Järnkaminerna för 2017. På första länken nedan kan du köpa resan och medlemskap för 260 kronor om du inte var medlem 2016. Annars kan du både förnya medlemskap och boka resan på Mina sidor.

Hoppas du vill vara med och visa upp ett grymt stöd för hockeykrigarna denna lördagsmatch.

HJÄLP JK – var bussvärd!

Inför denna resa och inför fotbollsäsongen behöver vi hjälp med bussvärdar. Dessa är normalt sett två till antalet på varje buss och ser till så att att går snyggt till både på dit- och hemresan. Som tack för besväret får värdarna alltid gratis resa och gratis inträde på matchen. Vill du hjälpa JK? Mejla oss på [email protected].

Biljettinfo

Matchbiljett ingår INTE i priset på resan utan kostar 100 kronor. Alla som åker med JK:s bussar är garanterade plats på bortastå, övriga är hänvisade till eventuellt kvarvarande platser eller sittplats intill. Vi räknar med cirka 400 tillresta Djurgårdare på plats så säkra plåtar nu!

Alla som bokar resan kommer att få information via mejl om hur de betalar sin biljett.

 

Pubinfo

Pitcher’s i Örebro på Engelbrektsgatan 8 hälsar alla Djurgårdare välkomna från klockan 12.00. Ställets särskilda avdelning för bowling och bar kommer vara reserverad för Djurgårdare. Det går att gå emellan denna och den vanliga delen av Pitcher’s. Väl mött!