Tågsläpp nästa måndag – bli medlem vid löning för förtur!

Dela gärna!

Järnkaminerna kan nu glatt meddela att det blir ett härligt Djurgårdståg till bortapremiären i Allsvenskan 2017. Matchen spelas mot Häcken på Bravida Arena i Göteborg söndagen den 9 april.JK har bokat ett tåg för cirka 500 personer. Det är oklart om det går att haka på fler vagnar så det gäller att vara ute i god tid när vi släpper bokningen på måndagen den 30 januari. Alla som blivit medlem i JK för 2017 senast onsdag den 25 januari får förtur via mejl. Anledningen att sista-datumet för förturen är några dagar innan släppet är för att ej ta fokus från veckans fotboll och hockey samt att de som betalar via pappers-avi ska hinna aktiveras i systemet.

Priset för tåget är 650 kronor per person och det är krav att vara medlem i Järnkaminerna för att få åka med. OBS! Åldersgräns på tåget är 18 år på grund av SJ:s alkoholtillstånd.

Förtur om du blir medlem senast 25/1

VIKTIGT! De som förnyat sitt medlemskap för 2017 SENAST DEN 25 JANUARI kommer att få förtur att boka tåget så se till att förnya redan nu. Du kan göra på följande sätt:

1. Logga in på “Mina sidor” precis som du gör när du ska boka resor och liknande. Under fliken “Ekonomi” kan du se att du har en skuld för medlemsavgiften 2017. Välj att betala den där, så kan man även betala avgiften med kort. När avgiften betalas skickats ditt medlemskort hem inom några veckor.

2. På torsdag under DIF-HV71 och på lördag under DIF-Leksand har Järnkaminerna souvenirförsäljning på Hovet utanför A18 från cirka 18.00 respektive 15.00. Där kan du förnya ditt medlemskap genom att endast uppge ditt namn och eventuellt även andra kontaktuppgifter. Sedan betalar du din avgift med kort, swish eller kontanter och får ditt medlemskort direkt i handen.

Var du inte medlem 2016? Då kan du bli det här!

Ditt medlemskap betyder ALLT

Anledningen till att vi efter fyra tåg 2016 återigen kan skicka ett fett DIF-tåg, denna gång till en bortapremiär, är att vi blir fler och fler medlemmar. 150 kronor in per person kanske inte låter mycket men ju fler vi blir desto fler kan dra nytta av billiga priser på resor och vi kan se till att DIF får ett grymt stöd även på bortaplan.

Skulle vi inte få in medlemmar i lika hög takt under början av året är det inte säkert att vi kan hålla nere priserna. Vi vill kunna lägga resurser på fler och billigare tågresor, storsatsning till Göteborg borta och annat under fotbollssäsongen – då är ert stöd livsviktigt.

Bli medlem nu!

Mer information om tågtider, vagnar och annat kommer närmare resan.

Bussalternativ

Vi återkommer om bussalternativ till den här resan. För att kunna skicka även bussar måste vi få in fler bussvärdar, annars kommer vi bli tvungna att ställa in bussalternativet. Är du intresserad? Hör av dig till [email protected].

GLÖM INTE: Köp säsongskort på Sofialäktaren!

GLÖM INTE: Boka in datumen för vinterns träningsmatcher och Svenska Cupen!