100 000 till tifogruppen innan premiären!

Dela gärna!

Vi går mot varmare tider och en ny fotbollssäsong. Men trots längtan efter nya matcher är det nog ingen som har glömt förra årets tifon. Minnesbilderna från läktarkoreografierna har gjort den mörka vintern lite lättare att uthärda och nu är det snart dags igen.

Att ständigt utveckla och förbättra vår tifoverksamhet kräver först och främst ett stort engagemang från de inblandade. Som alla vet ägnas otroligt mycket tid och kraft åt att ge våra matcher en värdig inramning. Men engagemang betalar tyvärr inga fakturor för till exempel färg, penslar, tyg, lim eller ark.

Därför behöver vi nu hjälp av hela Djurgårdsfamiljen. I dag lanserar vi en kampanj för Sofialäktaren Tifo med ett mål på 100 000 insamlade kronor innan den allsvenska premiären.

Genom att swisha ett bidrag är du med och skapar förutsättningar för nya fantastiska tifon under kommande säsong. Som alla redan vet är det ingenting du kommer att ångra.

Swisha valfri summa till 1231745298 eller för över ett slant till vårt plusgirokonto 662790-5.

Tack för ditt bidrag!

/Sofialäktaren Tifo