Stötta DIF och tacka Olunga på hockeyn!

Dela gärna!

På torsdagskvällen möts DIF Hockey och Färjestad i ett klassiskt möte på Hovet. Det är också en minst sagt viktig match eftersom vi just nu jagar Färjestad i tabellen i kampen om en plats i slutspelet.

Se till att dyka upp i kurvan ikväll och ge ditt lag det stöd killarna behöver när de krigar om viktiga poäng!

KÖP BILJETT HÄR

Souvenirförsäljning

Precis som vanligt har vi försäljning av souvenirer, medlemskap och resor i vårt bås utanför A18. Glöm inte att förnya ditt medlemskap för 2017 eller skriva upp dig till Örebro borta på lördag. Det är just nu enda sättet att få en biljett till bortastå, dessutom. Missa inte vår nya toppluva och vår nya halsduk som sålt på bra sedan de släpptes på JK-dagen!

Se DIF Fotboll och hylla Olunga!

I den andra periodpausen kommer årets herr- och damlag i fotboll att presenteras spelare för spelare. Då kommer dessutom Michael Olunga, som nu flyttar till Kina, tackas av. Passa på att hylla fjolårets skyttekung!