Tåget sålde slut på tio minuter!

Dela gärna!

 

På måndagen klockan 18.00 släppte vi upp tågbokningen till bortapremiären. Tio minuter senare var det cirka 500 platser stora tåget helt slutsålt.

Vi återkommer i frågan om extravagnar och så vidare, men vi jobbar givetvis på det. Det går dock inte att lova något i dagsläget.

Läs mer om tåget här:

Järnkaminerna kan nu glatt meddela att det blir ett härligt Djurgårdståg till bortapremiären i Allsvenskan 2017. Matchen spelas mot Häcken på Bravida Arena i Göteborg söndagen den 9 april.

JK har bokat ett tåg för cirka 500 personer. Det är oklart om det går att haka på fler vagnar så det gäller att vara ute i god tid när vi släpper bokningen.

Priset för tåget är 650 kronor per person och det är krav att vara medlem i Järnkaminerna för att få åka med. OBS! Åldersgräns på tåget är 18 år på grund av SJ:s alkoholtillstånd.

Ditt medlemskap betyder ALLT

Anledningen till att vi efter fyra tåg 2016 återigen kan skicka ett fett DIF-tåg, denna gång till en bortapremiär, är att vi blir fler och fler medlemmar. 150 kronor in per person kanske inte låter mycket men ju fler vi blir desto fler kan dra nytta av billiga priser på resor och vi kan se till att DIF får ett grymt stöd även på bortaplan.

Skulle vi inte få in medlemmar i lika hög takt under början av året är det inte säkert att vi kan hålla nere priserna. Vi vill kunna lägga resurser på fler och billigare tågresor, storsatsning till Göteborg borta och annat under fotbollssäsongen – då är ert stöd livsviktigt.

Bli medlem nu!

Mer information om tågtider, vagnar och annat kommer närmare resan.

Bussalternativ

Vi återkommer om bussalternativ till den här resan. För att kunna skicka även bussar måste vi få in fler bussvärdar, annars kommer vi bli tvungna att ställa in bussalternativet. Är du intresserad? Hör av dig till [email protected].

GLÖM INTE: Köp säsongskort på Sofialäktaren!

GLÖM INTE: Boka in datumen för vinterns träningsmatcher och Svenska Cupen!